Thursday, 9 September 2010

eri kiva luettelo

erakko, eritä, erota, erittäin, erotiikka, erikseen, erike, erilleen, eriksenne, erineitä, eroamassa, erikaste, erittänyt, erilainen, erinen, erie, erilö, erinät, eriö, eroksua, eraus, erossa, eri, eralla, eristeävyys, eroavaisuus, erikkö, erkaanne, eristys, erismus, eriski, eritys, eriskummallinen, erostealainen, eroina, errallaan, ernuilevat, erillinen, erkaantua, erakoitunut, erihtyä, erissana, eranne, eroa, eriste, erinys, erinki, eroilevista, erakki, erillisyys, erogeeni, eriksuttava, eroaisivatpa

4 comments:

 1. ::eleettömästi, eleetön, elegia, eklektinen, ekliptika, ekobetoni, ekspressionistinen, ekstaasi, ekstaattisesti, ekstaattinen, ekstra, eksytys, eksyä, ekumeeninen, ekumeenisesti, ekvivalenttinen, elanto elastinen, ele, eleettömästi, eleetön, elegia, eklektinen, ekliptika, ekobetoni, ekspressionistinen, ekstaasi, ekstaattisesti, ekstaattinen, ekstra, eksytys, eksyä, ekumeeninen, ekumeenisesti, ekvivalenttinen, elanto elastinen, ele::

  ReplyDelete
 2. Äh, tuli kopipasteessa vihre, piti tulla tuo sanalista vain kerran. Eli näin:

  ::eleettömästi, eleetön, elegia, eklektinen, ekliptika, ekobetoni, ekspressionistinen, ekstaasi, ekstaattisesti, ekstaattinen, ekstra, eksytys, eksyä, ekumeeninen, ekumeenisesti, ekvivalenttinen, elanto elastinen, ele::

  ReplyDelete
 3. ei toisto hyvää kataloogia pilaa! heitäs jouni yhteystiedot, jos haluat etabloitua katalogistina :)

  mutta jos kustannustoimittaminen sallitaan, niin huomautan, että sun listasta puuttuu "eksentrinen". mutta tää vain siksi, että eksentrinen on niin hyvä sana.

  ReplyDelete
 4. "erakko, eritä, ... erotiikkaa" tulen lukeneeksi koko ajan! se on niin vahva kuva jotenkin etten pääse siitä ylitse, ja myös karmaisevan totuudellinen.

  ReplyDelete